“Vooruitgang in gesprekken coalitieakkoord”

nieuws
Foto Andor Heij

De gesprekken met de zes onderhandelende partijen over een coalitieakkoord en een nieuw college van Gedeputeerde Staten verlopen constructief en in een goede sfeer. Dat meldt formateur Tom van der Lee.

De partijen die onderhandelen zijn GroenLinks, PvdA, ChristenUnie, VVD, CDA en D66. Volgens Tom van der Lee wordt in de gesprekken diepgaand over de belangrijke thema’s voor Groningen gesproken.

“Daar boeken we voortgang op,” zegt Van der Lee. “We zijn nog niet in de fase waarin er financiële knopen moeten worden doorgehakt. We hebben geen einddatum gesteld, maar willen wel tempo maken zonder dat dit ten koste gaat van de benodigde zorgvuldigheid.”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *