UMCG wint Rookvrije Generatie Award

Actrice en presentatrice Tanja Jess reikte donderdagavond in ARTIS in Amsterdam de Rookvrije Generatie Award in de categorie zorg uit aan het Universitair Medisch Centrum Groningen.

De jury noemt het rookvrij worden van het gebouw en de terreinen eromheen als de voornaamste reden voor het winnen van de award: “Ze hebben daarbij diverse hindernissen overwonnen en we willen het UMCG met dit doorzettingsvermogen en het realiseren van de bredere beweging graag belonen met de award voor de zorg,” aldus Floris Italianer, voorzitter van de Alliantie Nederland Rookvrij.

Rookvrije generatie awards

Stemmen via de website telden voor 50% mee in de einduitslag. De andere 50% werd toegekend door de jury, bestaande uit Floris Italianer (directeur Hartstichting), Sigrid Attema (manager corporate affairs KWF Kankerbestrijding), Michael Rutgers (directeur Longfonds) en Susanne Katus (directeur Alliantie Nederland Rookvrij).

Deel dit artikel: