Twee gewonden bij frontale botsing tussen scooter en fiets

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagavond op de Meerweg bij Haren zijn twee personen gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk vond plaats rond 20.00 uur. “Een scooter en een fietser zijn door nog onbekende reden frontaal op elkaar gebotst”, vertelt Ten Cate. “Passerende automobilisten die het zagen gebeuren hebben direct hun auto geparkeerd en zijn eerste hulp gaan verlenen. Even later hebben ambulancemedewerkers deze taak overgenomen.” Na stabilisatie zijn beide slachtoffers met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van de ambulances voerde bij deze zit zwaailicht en sirene. Over de precieze verwondingen van de slachtoffers is niets bekend.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: