Tachtig paashazen landen in Rivierenbuurt

nieuws

Buurthuis MFC De Stroming in de Rivierenbuurt heeft tachtig houten paashazen gekocht van één meter hoog. Bezoekers kunnen de paashazen versieren en meenemen naar huis, meldt de gemeente in een nieuwsbrief.

Hans Hulsing, coördinator van MFC De Stroming, tikte de hazen op een veiling op de kop. ‘Geen flauw idee wie ze gemaakt heeft. Maar ze waren té leuk om te laten liggen. De hazen staan nu ook in BSO’s en op scholen. In het Parcival College staat er één in de kantine, met een mandje vol eitjes voor de leerlingen. Oude mensen lopen bij ons met zo’n paashaas onder de arm de deur weer uit, om in de tuin te zetten voor hun kleinkinderen. Hoe leuk is dat?’

Vanaf maandag 15 april kunnen bezoekers een nieuwe lichting van veertig hazen versieren. ‘Ze staan er in ieder geval nog tot donderdag 18 april. Maar op is op, misschien zijn ze dan allemaal al weg.’ MFC De Stroming zit aan de Merwedestraat 54.

Deel dit artikel:

  1. Of je kan gewoon naar de kerk gaan en ontdekken waar Pasen echt om gaat, en ook nog eens gezellig vrienden maken.

    1. Als je toch naar de kerk gaat: neem dan meteen zo’n gezellige paashaas mee. Leuk ook voor die nieuwe vrienden daar om er chocolaatjes in te doen voor bij de koffie na de dienst. Het een hoeft t andere niet uit te sluiten.

  2. En nu maar hopen dat er geen mensen gekrenkt worden met deze actie, voordat je weet heb je weer een actiegroep van een paar mensen dat overal mag aanschuiven om te vertellen hoe gekwetst ze zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *