PVV: “Heb het lef om project Zuidelijke Ringweg te veranderen”

Bewoners van de Van Eedenstraat in de Molukse wijk hielden afgelopen zaterdag, in aanwezigheid van de PVV Groningen, een protestbarbecue. Met de actie willen de bewoners aandacht vragen voor de geluidsoverlast die ze ervaren door nachtelijke werkzaamheden aan de Zuidelijke Ringweg. 

Vorige week al hingen bewoners een slot aan een hek van de aannemer, en plaatsten zij spandoeken. De bewoners klagen dat ze slaapproblemen hebben door de nachtelijke werkzaamheden. Volgens de aannemer kunnen bewoners een hotelovernachting krijgen als de overlast te erg is. Hiervoor zijn vastgelegde normen opgesteld. De bewoners zeggen dat de aannemer liegt, en dat zie die overnachtingen niet kunnen krijgen, maar de aannemer ontkent dit.

Ook de PVV was aanwezig bij de protestactie. De partij vindt dat er in het verleden niet naar ze is geluisterd, toen zij al waarschuwden voor deze problematiek. “Als je een infrastructureel project begint, zul je daar alle betrokken partijen ook bij moeten betrekken. Dat is niet gebeurd,” aldus Ton van Kesteren van de PVV Groningen. Ook liet Van Kesteren weten dat de projectorganisatie nu het lef moet hebben om aanpassingen in de plannen te doen, om zo tegemoet te komen aan de wensen en kritiek van de buurtbewoners.

Het volledige interview met Ton van Kesteren bij de protestbarbecue:

 

Deel dit artikel:

 1. Kan je zien welke partij de enige is met ballen.
  De overige partijen vonden het niet de moeite om naar het ongerief van de bewoners te luisteren, zij vegen hun arrogante gat aan ze af.

  1. Je hebt jezelf overtroffen @mac met deze (linkse) reactie ..
   Je behoort tot dezelfde intelligente club waar Prem ..( DwDD) en die sch@l# Herman Pleij…( Jinek) ook bijhoort.
   Noem ik niet eens die boe schreeuwer Freek de Jonge..en die pol pot fan Rosenmöller…en over die andere snurker met zijn melkboeren hondenogen ..Edje Nijpels
   Koop een eikeltjes pak zou ik zeggen ..dat hebben meer “slimme” mensen gedaan .
   Ze zijn er allemaal beter van geworden ..

 2. De makelaars in onvrede zijn er weer eens bij aanwezig. Die bewoners zouden dat soort extreemrechtse groepjes direct een schop onder de kont moeten geven.

  1. kom je op voor de belangen van de bewoners( burgers) mag men je direct een schop onder je reet geven ..
   Jouw gedachten en hoe jij denkt worden bij deze WEER bevestigd .. Ra ..Ra ..hoe kan dit ? ..noughty boy …linkse rakker…

 3. @Jack.
  Nee Jack.
  Links daar heb je wat aan of anders wat.
  Die laten de mensen in de grond zakken en luisteren alleen naar meneer met de dikke portemonnee.
  Als je denkt dat links om de burger geeft dan heb je het mis, die zijn, al doen ze anders voorkomen, voor de kapitalist en niet voor de arbeider.

  1. Volgens mij haal je de zaken een beetje door elkaar….
   VVD en PVV stemmen over het algemeen in de 2e kamer hetzelfde, dus altijd vóór de grote bedrijven. En omdat die grote bedrijven na zoveel jaar rechts beleid feitelijk amper belasting meer hoeven betalen, draait de burger nu overal voor op. Maar ze weten het mooi te verkopen, dat klopt. Je zou er bijna intrappen….

 4. Dit is niet het rijkste gedeelte van Groningen. Dat je dan de PVV op bezoek krijgt om garen te spinnen. Om vervolgens de minima financieel uit te kleden. Ik hoor het Geertje nog zeggen tijdens het kabinet CDA/VVD met gedoogsteun van de PVV ‘de uitkeringen moeten omlaag en de belastingbetalers moeten worden ontzien’

 5. Ik denk dat de meeste bewoners geschrokken zijn dat ineens zo’n PVV’er komt opdagen bij zo’n bijeenkomst. Een verstandig mens wil daar niet mee geassocieerd worden en zoekt andere wegen om zijn ongenoegen kenbaar te maken.
  De PVV heeft nog nooit iets bereikt voor een gewoon mens en dat zal ook niet gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *