Grote zoekactie naar mogelijke auto te water in Haren

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In Haren zijn hulpdiensten dinsdagavond massaal aan het zoeken geweest naar een mogelijk voertuig te water. Uiteindelijk werd er niets aangetroffen.

De melding van een voertuig te water kwam rond 20.40 uur bij de hulpdiensten binnen. Bij de N861 met de kruising Nieuwe Hoornsedijk werd in het Noord Willemskanaal een auto gespot. Duikers van de brandweer, een hulpverleningswagen, een ambulance en verschillende politiewagens werden daarop ter plaatse gestuurd. “De duikers gaan zo direct te water en ook de brandweerboot gaat het water op”, ziet incidentfotograaf Rick ten Cate. “Het betrokken voertuig is zelf niet zichtbaar.”

De brandweer hoopt door middel van hun boot, die uitgerust is met sonar, het voertuig te lokaliseren. “Met de boot voeren we nu een aantal zoekslagen op het water uit in de hoop daarmee het vehikel te traceren”, vertelt brandweerwoordvoerder Matthijs Noordhoff.

Update 21.30 uur:
De hulpdiensten pakken de spullen weer in. Er is niets aangetroffen.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *