Gewapende overval op cafetaria Floresstraat

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Een snackbar aan de Floresstraat in de Korrewegwijk is in de nacht van woensdag op donderdag overvallen. De politie zette een Burgernet-actie op touw om de daders te traceren.

De overval vond plaats rond 01.00 uur. Twee daders drongen de zaak binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. “Wat voor wapen dit is geweest is nog onbekend”, zegt politiewoordvoerder Leo Wassing. “Daarna is het tweetal waarschijnlijk te voet gevlucht in de richting van de Bedumerweg.” Het is onbekend of ze bij de overval ook iets buit hebben gemaakt.

Om de daders te traceren werden direct verschillende politiewagens de wijk ingestuurd. Het publiek werd te hulp geroepen door middel van een Burgernet-actie. Daarin werd gezegd uit te kijken naar twee ‘donkere jongens’. Eén van hen zou een grijze hoodie dragen, de ander zou een stevig postuur hebben en wat moeilijk lopen.”

Deel dit artikel: