Enquête over fietspad langs Noord-Willemskanaal

nieuws
Foto: Flaviadir / Pixabay

De provincies Groningen en Drenthe voeren een onderzoek uit naar de mening en ervaring van de gebruikers van het fietspad langs het Noord-Willemskanaal, tussen Groningen en Haren.

Het fietspad is vorig jaar opnieuw aangelegd, als onderdeel van de nieuwe doorfietsroute tussen Groningen en Assen. De gebruikers verschillen qua snelheid nogal van elkaar. Het gaat om wandelaars, hardlopers en mensen op allerlei soorten rijwielen. De enquête heeft als doel uit te zoeken hoe iedereen op een prettige en veilige manier gebruik kan maken van dit fietspad.

Van 18 april tot 13 mei kan de enquête worden ingevuld op de website ‘mijnfietspad.nl. De resultaten worden meegenomen in een proef die deze zomer op een deel van het fietspad wordt uitgevoerd, zoals bepaalde markeringen, gekleurde vlakken op de weg of borden langs de route.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *