Afrit Peizerweg en deel westelijke ringweg woensdagnacht afgesloten

nieuws
foto: Google Streetview

Woensdagavond zijn de afrit van de westelijke ringweg richting de Peizerweg en de ringweg zelf, vanaf de aansluiting met de N355 tot de Edelsteenlaan, afgesloten voor verkeer. De afsluitingen begint woensdagavond om 21.00 uur en duurt tot donderdagochtend 6.00 uur.

Verkeer vanaf de N355 en de Ring Noord wordt omgeleid via Paddepoel (afrit 11 Zernike). Deze afsluiting gaat woensdagavond om 21.00 uur in. Ring West is in tegengestelde richting wel open. Lokaal en doorgaand verkeer wordt omgeleid en kan de gele omleidingsborden volgen.

Van zondag 28 april tot en met vrijdag 3 mei wordt er dag en nacht gewerkt aan de westelijke ringweg.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *