Werkzaamheden rond viaduct Brailleweg bereiken tussenfase

nieuws
Foto: Combinatie Herepoort

Dinsdagnacht zal Combinatie Herepoort de laatste leggers plaatsen voor het tijdelijke viaduct bij de Brailleweg onder de westelijke rijbaan van de A28 richting Assen. Dat gebeurt nadat de sloopwerkzaamheden van het oude oostelijke deel van het viaduct het afgelopen weekeinde succesvol werden afgerond.

Maandagnacht werden de eerste leggers voor het tijdelijke viaduct geplaatst onder de westelijke rijbaan. Deze werkzaamheden zullen dinsdagnacht worden afgerond. Verder wordt er de nacht, tussen 22.00 en 6.00 uur, een betonnen middenbarrière gesloopt op de A28 ter hoogte van het Julianaplein. Hiervoor is de rijbaan op het Julianaplein vanuit Drachten naar de A28 richting Assen afgesloten.

In april wordt het verkeer vanuit de richting Assen over het tijdelijke viaduct geleid. Het oude viaduct bij de Brailleweg wordt dan afgebroken verder afgebroken.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *