Weer: In het weekeinde frisser, maar wel met veel zon

nieuws
Foto Andor Heij. Kardingerplas, lente

In Groningen en de rest van het noorden hadden we een beetje pech, want in tegenstelling tot een groot deel van land hadden we maar één mooie dag deze week.

Het werd na een mistige opening vrijdag nog flink zonnig en het werd 18 graden. In het weekeinde wordt het een stuk frisser, maar met diverse zonnige perioden en temperaturen rond de 11 graden lijkt het toch vrij aangenaam te worden.

Maandag daalt de temperatuur naar 9 graden en valt er wat regen. Dinsdag is het bewolkt, maar daarna is de zon weer vaker te zien en lijkt het droog te blijven. In het weekeinde daarna wordt het mogelijk 15 graden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *