Tieners plegen straatroof bij Bessemoerstraat

Drie jongens in de leeftijd van 16 tot 18 jaar pleegden zondagavond een straatroof in de omgeving van de Bessemoerstraat.

Het een en ander gebeurde tussen half 9 en 9 uur. Of er sprake is van een buit en wie er overvallen is heeft de politie niet bekend gemaakt. De vluchtroute van de daders was via het Bessemoerpark richting Dierenriemstraat.

De politie zoekt getuigen. “Signalement: drie jongens in de leeftijd van 16-18 jaar waarvan twee met een blanke huidskleur en een met een donkere huidskleur. Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement? Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord? Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek? Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer)”.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *