Studenten Alfa-college knippen kinderen gratis

nieuws
Studenten Alfa-college knippen kinderen.

Ruim veertig kinderen die onder de armoedegrens leven werden donderdag gratis geknipt door studenten van het Alfa-college.

Op locatie Kluiverboom was het de laatste van vier knipmomenten dit schooljaar. Deze actie is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen het Alfa-college en de gemeente Groningen.

De gratis knipbeurt bij het Alfa-college is bedoeld voor mensen die een Stadjerspas hebben. Zij kunnen zich aanmelden voor deze actie via de gemeente Groningen.

Het Alfa-college en de gemeente Groningen begonnen drie jaar geleden met het knippen van de kinderen. Maria Kiekebos-Wiekamp van het Alfa-college vindt dat deze momenten echt meerwaarde hebben voor zowel de kinderen als studenten. : “Ze knippen allemaal drie of vier kinderen. Ik vind het mooi dat we als Alfa-college en met onze studenten op deze manier maatschappelijk betrokken kunnen zijn.”

Deel dit artikel:

  1. Maatschappelijk betrokken?, Grote onzin. Studenten kunnen geen modellen vinden. Dat is al jaren zo. Dan maar onschuldige lieve kinderen knippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *