Scooterrijder aangehouden bij verkeersongeluk Friesestraatweg

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zondagavond op de Friesestraatweg is de bestuurder van een scooter door agenten aangehouden. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.15 uur op de kruising met de Jan van Goyenstraat. “Een automobilist wilde de Van Goyenstraat inrijden”, vertelt Ten Cate die ter plaatse is. “Daarbij reed de bestuurder achteruit en zag hierbij de scooterrijder over het hoofd waardoor een aanrijding het gevolg was. Politieagenten en ambulanceverpleegkundigen waren snel ter plaatse. De scooterbestuurder klaagde over pijn aan de enkel en is in de ambulance behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.”

Toen even later agenten de scooterbestuurder vroegen om de buddyseat (een tweepersoonszadel op motorfietsen en bromfietsen, red.) te openen ging het mis. “De man wilde dit niet doen. Toen een agent de sleutels wilde om de seat te openen werd hij agressief. Hierop is de man aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau.” De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *