Mogelijk geluidshinder door omzet A28 naar tijdelijk viaduct over Brailleweg

nieuws
Foto: Combinatie Herepoort

Combinatie Herepoort is deze week druk bezig met werkzaamheden rond het tijdelijke viaduct van de A28 over de Brailleweg. Als alle werkzaamheden voorspoedig verlopen, zal het verkeer vanaf zondag over het tijdelijke wegvak geleid worden.

Volgens de aannemerscombinatie leveren de werkzaamheden geluidshinder op voor omwonenden, vooral in de nacht. De oprit vanaf de Van Ketwich Verschuurlaan naar het Julianaplein is vanaf vrijdag 8 tot en met zondag 10 maart afgesloten, net als de afrit vanaf de A28 richting centrum.

Zondagochtend 10 maart gaan de eerste auto’s richting Julianaplein over het tijdelijke viaduct rijden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *