Mark Rutte drinkt zondag een bakkie leut op de Vismarkt

nieuws

Mark Rutte komt aanstaande zondag campagne voeren op de Vismarkt in Groningen. Vanaf 12:00 uur staat daar een speciale koffie-kar waar voorbijgangers met de premier in gesprek kunnen gaan. 

Naast campagne voeren komt Rutte ook de uit Syrië gevluchte kapper Imad Bishara in het zonnetje zetten, die in Groningen zijn eigen kapperszaak oprichtte, zo meldt BlikOpNieuws.

Rutte komt naar Groningen om de VVD-campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen in Groningen te ondersteunen.  Mirjam Wulfse, lijsttrekker voor de VVD in Groningen, zegt daarover: “We zijn verheugd dat Mark naar Groningen komt. Met alle onzekerheden over het gasdossier en alle kansen die er liggen voor Groningen, zoals het verduurzamen van onze industrie, is het des te meer belangrijk dat we met álle Groningers het gesprek aan gaan.”

Deel dit artikel:

  1. Het opperhoofd van de meest corrupte partij (is al meerdere keren aangetoond) wil nog even sier maken en zieltjes winnen.

  2. Opzich is het geen verkeerde man. Alleen dat gelieg en verdraaien van de waarheid en niet nakomen van beloftes en zijn partij die keer op keer aantoonbaar faalt en vieze stinkende wonden na laat en handen boven het hoofd houden van foute politici en hogere ambtenaren… … …

    Ik denk dat ie met alle schandalen vrij makkelijk en normaal weg had kunnen komen als hij gewoon eerlijk was geweest. Nou ja hij komt er sowieso al mee weg maar ik denk oprecht dat hij wel dan populairder zou zijn.

  3. Laat hem lekker blijven waar die vandaan komt oplichter zijn eigen volk om zeep helpen vies mannetje wat het is bah corrupte niks nutter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *