GroenLinks wint Provinciale Staten verkiezing definitief. Forum levert zetel in

nieuws

GroenLinks is toch de grootste partij geworden in de Provinciale Staten. GL haalde zes zetels. Dat blijkt na het tellen van alle stemmen in de provincie Groningen.

Forum voor Democratie haalt geen vijf, maar vier zetels en de Partij voor de Dieren houdt beide zetels. Dat leek er één te worden. De complete uitslag:

SP (Socialistische Partij)
4 (8)
Partij van de Arbeid (P.v.d.A.)
5 (6)
CDA
3 (5)
Democraten 66 (D66)
3 (4)
VVD
4 (4)
ChristenUnie
4 (4)
PVV (Partij voor de Vrijheid)
2 (3)
Groninger Belang
3 (3)
GROENLINKS
6 (3)
Partij voor de Dieren
2 (2)
Partij voor het Noorden
2 (1)
Forum voor Democratie
4 (0)
50PLUS
1 (0)
DENK
0 (0)

Maandag wordt de zetelverdeling definitief bekend gemaakt.

GroenLinks bleek al eerder de grootste te zijn, maar toen kwam het ANP met een uitslag waaruit bleek dat de PvdA in Groningen net iets groter was. Dat met een fout in de rekenmethode te maken.

Deel dit artikel:

   1. Logisch met die windturbineterreur die Den Haag voor Zuid-Oost-Groningen in petto heeft. En ook logisch dat men door ellende rond AZC in Ter Apel klaar is met massa-immigratie. Verder worden kosten van klimaatgekte ook daar met angst en beven tegemoet gezien.

   2. LOL, de meesten weten niet eens waar het forum voor staat. Ze weten alleen dat ze tegen de klimaatwet zijn voor de rest is het volstrekt onduidelijk waar ze voor staan.

   3. Stoppen met malle klimaatreligie en Marrakesh levert zo een biljoentje of twee op. In cijfers: 2.000.000.000.000.

    Denk niet dat FvD onderklasse (waar ik deel van uitmaak) hier geen deel van gunt. Nog even afgezien dat iedereen profiteert van meer geld naar zorg/onderwijs en politie.

   4. VSH, jij bent geen onder klasse en noem jezelf a.u.b. ook niet zo. De werkende mensen zijn de boven klasse, in de onder klasse vinden wij de zelfverklaarde adel, witte boorden criminelen ( vooral bij de VVD ), koude kak en alle andere dieven en profiteurs.

   5. Moreel gezien zijn het inderdaad fout gekozen termen. Binnen de (morele) onderklasse heb je nog weer een subklasse: de onder-onderklasse; de crytofeodalen.
    Het pure kwaad. Hoofdzakelijk reptielenbrein. Niks rechtvaardigheidsgevoel of geweten, zoals primaten en zeker de homo sapiens die wel bezitten. Maken de hoofdmoot uit van de verschijningsvormen die bovenlaag van bankaire wereld domineren.

    Maar alleen bij kapitalisten ten vinden overigens. Olk zo’n Paul Rosemoller. Dat is ook de absolute duisternis.

   6. De frustraties over het eigen mislukte leven bij anderen leggen en vervolgens die anderen ontmenselijken. Daar zijn heel wat onschuldige mensen aan gestorven in het verleden.

   7. Paul Rosemoller:”ik hoop dat Fortuyn zich in zijn vingers heeft gesneden, en dat het bloeden niet stopt tot aan de verkiezingsdatum”. Om nog maar te zwijgen over zijn fan zijn van onder andere Pol Pot. Kan ik weinig menselijks in zien.

    Dat je na verdedigen van roofridders van de NAM, je ook een aanval op van bankbazen aan trekt, verbaast me weinig. Zegt wel wat over jouw morele kompas.

    P.S.

    Geen fan meer van Fortuyn toen ik uit betrouwbare bron hoorde dat hij ook jongentjes bij Museumbrug oppikte om te misbruiken.

   8. Frustraties over eigen leven? Haha.

    Voor mij geldt sinds jeugd dat ik het gevoel heb “dat het leven niet leuk is”, en dat “je het leven nauwelijks in handen hebt”. Ken vrijwel geen teleurstellingen en frustraties met betrekking tot mijn eigen leven.

    Misschien raar, maar er zijn mensen die betrokken zijn zonder dat daar persoonlijke belangen aan ten grondslag liggen. Ook door te deugen, niet het gevaar te lopen uit de kudde verstoten te worden, is een persoonlijk belang. Vaak nep en laf. (En je moet cognitief dissioneren tot kunst voor verheffen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *