Coop ontvlucht supermarktkluwen Oude Ebbingestraat met vestiging aan Aweg

nieuws
Foto: Urban Climate Architects

Dinsdagmiddag opent de nieuwe Coop Vandaag haar deuren aan de Aweg nummer 11 in Groningen. De supermarktketen koos voor deze nieuwe locatie nadat de vestiging van Coop aan de Oude Ebbingestraat afgelopen november sloot na slechts een half jaar open te zijn geweest.

Bij de bekendmaking van de nieuwe Coop Vandaag aan de Aweg zou het om een tweede vestiging gaan de Stad. Door het sluiten van de Coop Vandaag aan de Oude Ebbingestraat in november vorig jaar is het toch echt een ‘verhuizing’. Deze vestiging werd, voorafgaand aan de opening, nog compleet verbouwd.

Aan de Oude Ebbingestraat moest de kleine supermarkt concurreren met Jumbo City, de Albert Heijn en de ALDI.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *