Auto uitgebrand na verkeersongeluk Rijksweg

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk op de Rijksweg in de stad is vrijdagmiddag een auto grotendeels uitgebrand. Dat meldt Martin Nuver van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.20 uur. “Door nog onbekende oorzaak heeft er een kop-staartbotsing plaatsgevonden”, vertelt Nuver. “Na de botsing is de achterste auto vrijwel direct in brand gevlogen. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was kon men niet voorkomen dat het vehikel grotendeels verloren ging.” Behalve de brandweer kwamen ook de politie en ambulance ter plaatse. “Bij het ongeluk is één persoon gewond geraakt. Deze is door ambulancemedewerkers behandeld.”

Het ongeluk en de brand zorgde voor een flinke file. “Toen ik ter plaatse kwam stond er een erg lange rij wachtende auto’s.” Rond 17.50 uur kon de weg weer vrijgegeven worden. “De uitgebrande auto hebben ze het fietspad opgeduwd. Nadat het wegdek schoon is gespoten kon de Rijksweg weer vrijgegeven worden.” De betrokken voertuigen zullen door een bergingsbedrijf weggesleept worden. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *