’66 minuten staken gaat treinverkeer NS waarschijnlijk hele dag verstoren’

nieuws
Foto Andor Heij

NS-directeur Roger van Boxtel verwacht dat de NS maandag de hele dag moeite zullen hebben om de treinen op tijd te laten rijden, ook als de 66 minuten durende staking voorbij is.

“Staken mag, dat is een recht in Nederland, maar ik vind het wel jammer naar onze reizigers toe. Want die verwachten gewoon dat de treinen rijden. De staking betekent dat we de hele dag moeite zullen hebben om treinen op tijd te laten rijden. Dat vind ik jammer, want we bieden graag de beste treinreis”, zo schrijft Van Boxtel op de website van de NS.

In de standplaats Groningen wordt, volgens de samenwerkende bonden (FNV, CNV en VVMC), niet gestaakt. Maar omdat er op verschillende aansluitende steden wel gestaakt wordt zal ook Groningen geraakt worden door de staking.

Deel dit artikel:

  1. De klant opzadelen met alle lasten, terwijl die juist helemaal niets aan kan doen.

    Staken is niet meer van deze tijd. Als je de organisatie en/of de leiding wilt pakken, staak dan de kaartcontrole voor een dag of zo.

  2. Sneu verhaal in de media gooien dat de klanten/reizigers zich tegen de stakers gaan keren die alleen maar voor hun rechten opkomen. Best wel slim van het bedrijf nietwaar?

    En het grootste deel van de schapen trappen er nog in ook. En ondertussen zitten diezelfde schapen steen en been te klagen dat zij het zo slecht hebben omdat ze zelf niks kunnen zoals bijvoorbeeld voor hun rechten opkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *