Werkzaamheden omzetten zuidbaan Ringweg succesvol

De werkzaamheden waarbij de zuidbaan van de Zuidelijke Ringweg omgezet werd naar een tijdelijke baan zijn succesvol verlopen. Dat meldt Combinatie Herepoort.

Vrijdagavond rond 22.00 uur ging de oprit Kempkensberg definitief dicht waarna Herepoort kon beginnen met het verleggen van de zuidbaan. Verkeer richting Hoogezand rijdt vanaf de Hereweg tot aan de afrit naar de Europaweg in de nieuwe situatie over de voormalige noordbaan. Deze rijbaan bestaat uit twee versmalde rijstroken waar een maximumsnelheid van zeventig kilometer per uur geldt. “Alles is volgens planning verlopen”, laat Herepoort weten. “We hebben asfalt aangebracht en de markeringen aangepast. Verder hebben we tijdelijke bebording geplaatst, hectometerbordjes omgezet en reflectoren op de middenbarrière aangebracht.”

Met het verleggen van de zuidbaan is de weg nu vrij om de oorspronkelijke weg af te breken. Op deze plek zal de komende jaren de nieuwe ringweg gebouwd worden. Tussen de Hereweg en de Europaweg zal deze verdiept worden aangelegd.

Foto: Raymond Bos Fotografie / RaymondBos.nl
Foto: Raymond Bos Fotografie / RaymondBos.nl
Foto: Raymond Bos Fotografie / RaymondBos.nl
Deel dit artikel:

  1. Waarom zou je dit moeten haten? Vind het persoonlijk enkel overbodig en onnodig om zoveel geld in deze ombouw neer te willen gaan leggen, om 2 -3 minuten tijdwinst te boeken.

  2. Het omzetten was zo moeilijk daar lach je om.Iemand die het bestek kent weet dat er eisen gesteld worden en die worden met handen en voeten getreden ! Er moet een plannin en bouwwijze voor de verdiepte weg komen en die is er nog niet.Tevens is er nog geen water vergunning van HunzeenAa !

  3. Jack dit is niet zeuren maar 100 % de waarheid kan het op tafel leggen heb het bestek en heb de vergunning HunzeenAa je mag alles lezen.Geef je gegevens maar dan mail ik het je !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *