Vermist veertienjarig meisje is terecht

nieuws
Foto: Politie.nl

Volgens de politie in Groningen is de 14-jarige Emily Meijer, die sinds vorige week woensdag vermist was, sinds donderdag weer terecht. 

Emily is al vaker weggelopen uit jeugdinstellingen en uit haar huis. In 2017 liep ze al eens weg bij haar ouders in Grootegast, waarna ze in Den Haag werd teruggevonden bij een 18-jarige man. In 2018 liep het meisje weg uit een zorginstelling, waarna de politie haar in Leeuwarden terug vond.

De politie Groningen bedankt via Facebook iedereen die het bericht van haar vermissing heeft gedeeld.

Deel dit artikel:

  1. En nu graag goed bewaken of i.d.
    Het moet toch mogelijk zijn zo,n meisje te helpen ipv haar iedere keer weer de gelegenheid te geven, weg te lopen.

  2. Verdient ze niet iets meer privacy, zeker nu ze gevonden is? Ik zie geen enkel reden om haar verleden hier te publiceren. Denk ook een beetje aan haar toekomst, als ze straks een baan zoekt en een potentiele werkgever of collega’s haar op het internet gaan opzoeken.

    Criminelen krijgen meer privacybescherming dan dit minderjarig meisje.

  3. dat is het leven NU mensen vernederen via internet te gek voor woorden dit ! geef het meisje de juiste hulp vanplaats zo op internet te gooien ! van weg gelopen of rerecht ! ze loop niet voor niets weg omdat de hulp gewoon shit is !!! klere instantie’s opdoeken die handel !!!!! corpupte hufters
    en kinderen gewoon thuis op laten groeien vanplaats die klere pleeggezinnen zet dat eens een keer openbaar hoe het daar er aan toe gaat hoeveel kinderen en gezinnen kapot worden gemaakt !!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *