Veertienjarig meisje al week vermist na vlucht uit ‘Het Poortje’

nieuws
Foto: Politie.nl

De politie in Groningen is op zoek naar de 14-jarige Emily Meijer. Ze is sinds vorige week woensdag vermist nadat ze wegliep uit jeugdinstelling “Het Poortje.”

Volgens de politie was Emily op de dag dat ze wegliep gekleed in een lichtblauwe spijkerbroek , een witte sweater met bloemmotief op de capuchon, een zwarte jas en witte schoenen. Ze is 157 cm lang, heeft blond haar en blauwe ogen.

Emily is al vaker weggelopen uit jeugdinstellingen. In 2017 liep ze al eens weg bij haar ouders in Grootegast, waarna ze in Den Haag werd teruggevonden bij een 18-jarige man. In 2018 liep het meisje weg uit een zorginstelling, waarna de politie haar in Leeuwarden terug vond.

Heeft u haar gezien of weet u waar zij op dit moment verblijft? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn via 0800-6070 of via 0900-8844.

Deel dit artikel:

 1. Waarom worden deze vlucht gevaarlijke kinderen niet beter bewaakt?
  Wat kost dat de maatschappy niet aan opsporings kosten?
  En ja hoe slecht is het voor dit meisje?

  1. Opsluiten mag niet zomaar en is nog vééél slechter voor kinderen, zeker op deze leeftijd. Ga je eerst verdiepen in de kinderpsychologie. Men moet niet denken dat opsluiten goed voor een kind is.
   Kosten zijn ondergeschikt, helemaal als de volgende vraag luidt; hoe slecht is dit voor dit meisje. Wat wil je dan: opsluiten zodat er geen kosten voor opsporen komt of zorgen dat dit meisje weer ‘in de maatschappij’ terug kan keren.
   En geloof me, de kosten zijn niet zoveel want als na een week dit pas in de publiciteit komt, zijn de zorgen niet supergroot en is men dus niet met Jan en Alleman op zoek.

 2. Kind heeft gelijk direct in poortje proppen laten ze eerst onderzoeken waarom ze wegloopt telkens zal wel reden voor wezen dan direct als een crimineel te behandelen

  1. Hoe weet je dat ze ‘direct’ is weggepropt en ze niet hebben onderzocht waarom ze wegloopt? Of zijn dit misschien aannames van je?
   Oh, en interpunctie gebruiken is wel zo lekker leesbaar voor de lezer..

  2. jij werkt zeker ook voor Zo,n instantie
   het gaat hier om een kind en ik weet waar ik over praat en niet gelijk met bla bla bla anders ga je ook bij die criminelen werken !!!! ik heb met eigen ogen gezien hoe het eraan toe gaat in poortje en bij jbn-noord !

 3. waarom hebben mensen toch altijd vooroordeel ? als je niet weet waar je over praat hou dan gewoon je muil !!!! want hulp is er niet voor die kinderen en breek me de bek niet open over jbn-noord of poortje ! dt zijn de criminelen eerste klass !!! …. zo,n meisje heeft hulp nodig de juiste hulp en niet achter een deur drukken zulke instantie en de openbare ministerie kweken mensen en tbs,er ben je niet zo word je gemaakt !!!!!!!!!! lettelijk er is zoveel geld en er verdwijnen zo velen miljoenen waar blijft het laten hun maar geld trekken en die kinderen helpen en wat hebben die kinderen tegen woordig ja klere telefoons en computers overal word op bezuinigd en gaat al het geld gaat de verkeerde zakken in dus abn-amro niveau mensen niet oordelen over iets waar je niets van af weet !!!!! nederland is down under !

  1. Inderdaad treurige zaak dat kinderen met psychische problemen tussen criminelen worden gestopt. Is een naast familielid van mij ook overkomen. Zonder strafblad, of op andere manier met justitie in aanraking geweest te zijn.

   Gelukkig is Nederland volgens Rutte een gaaf land.

 4. Waarom wordt er vermeld dat ze in het poortje zit!, Mag zulke gegevens wel bekend gemaakt worden? , dit ivm de AVG wet, ik vraag me het af.

 5. mensen ik weet waar ik over praat al die instantie,s draait alles om geld ! en macht !
  een kind vertoont iets qua gedrag en hebben gelijk een stempel ! dit helpt niet ze moeten kinderen helpen en ouders ondersteunen niet gelijk weg stoppen of in pleeggezinnen en waar helaas ook te veel gebeurd ! en alles drukt JBN-NOORD weg en rechters gaan er in mee en die rutten. maar lullen dit land is een top land nee dit land is naar de kloten !!!! ….de kinderen en wij zijn de dupé van die criminelen
  helaas zijn die instantie,s drama net als poortje ! ik kan zeggen hulp voor een kind is gewoon shit als hun de zakken maar kunnen vullen één pleeg kind is goed voor 500 of meer per maand en wat instantie,s nog vangen. en nu lullen ze kinderen worden te snel bij ouders vandaan getrokken wat g.d al jaren speelt en zoveel kinderen naar de ……!

 6. en ergste van dit helé gebeuren dat zo,n arm kind met face op het internet komt en alles erbij vermeld word het is geen tbs-er te triest voor woorden nooit zie je iets over jbn-noord of andere instantie wat hun fout doen ja er ontbreekt geld maar meer niet zoals hun met kinderen om gaan en ouders en hoe kinderen het af gaat in de pleeggezinnen of binnenkant poortje !!!! maar het recht systeem klopt ook van geen kanten politie die met man macht komt voor één meisje handboeien om ! ze moeten zich dood schamen !!!! maar waarom grijpt het nederlandse volk zelf niet in actie,s voeren tegen zulke instantie,s alles opbaar gooien !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *