Tachtig woningen zonder water in Selwerd

In de wijk Selwerd zitten maandagmiddag zo’n tachtig huishoudens zonder water. Dat laat het Waterbedrijf Groningen weten.

De problemen begonnen rond 15.00 uur. Volgens het Waterbedrijf gaat het om een lekkage in de waterleiding waardoor er tijdelijk geen of minder water is. Meldingen van geen of minder water komen onder andere uit de Duindoornstraat, Elzenlaan, Vogelkersstraat en de Spirealaan.

Het Waterbedrijf verwacht dat de problemen tot 20.00 uur gaan duren. De reparatie is op dit moment in volle gang. Als gevolg van deze werkzaamheden is er kans op troebel water dat uit de kraan kan komen. Troebel water is niet schadelijk voor de gezondheid. Als het water troebel is, kun je het beste de kranen in huis even dichthouden. Na een half uur is vaak het troebele water wel verdwenen uit de hoofdleidingen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *