Stationsweg vanaf zaterdag gedeeltelijk afgesloten

nieuws
Stationsweg Groningen

Van zaterdagochtend tot en met dinsdagavond 19 februari is de Stationsweg dicht van de Herebrug naar de Werkmanbrug voor zowel fiets- als autoverkeer. Op deze rijbaan zullen treinvervangende bussen komen te staat voor de treinvrije periode.

Voor de treinvervangende bussen komt een tijdelijke halte aan de Stationsweg. Voor zowel het autoverkeer als fietsers zijn er omleidingen. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Hereweg en de N7. Fietsers kunnen omrijden via het fietspad achter het busstation langs.

Eén van de mogelijke omleidingsroutes voor de afgesloten oprit Kempkensberg loopt via de Stationsweg. Deze is van 16 t/m 19 februari niet te gebruiken, omdat de Stationsweg gedeeltelijk afgesloten is.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *