Sluis bij Termunterzijl gaat boven Groningen

nieuws

Amateurfotograaf Gerard Kobes is winnaar van de fotowedstrijd ‘Dit is Groningen’. Zijn foto van de sluis bij Termunterzijl werd gekozen uit tien genomineerde foto’s, waarvan zes in de gemeente Groningen gemaakt waren.

De winnende foto werd deze vrijdag in het bijzijn van de genomineerden en andere inzenders bekendgemaakt in het provinciehuis. De tweede prijs was voor de foto van een verlichte Boteringebrug en de derde prijs voor een prent van de Dallingeweersterweg

De fotowedstrijd ‘Dit is Groningen’ leverde in totaal 350 inzendingen op. Na een selectie van de 10 meest geschikte foto’s volgde een stemronde. Er is ruim 1300 keer gestemd via de website. De jury nam de uitslag van de publieksstemmen mee, maar had zelf de doorslaggevende stem. De ingezonden foto’s krijgen een plek op de website van de provincie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *