Scooterrijder gewond bij verkeersongeluk Peizerweg

Bij een verkeersongeluk vrijdagavond op de Peizerweg in de stad is een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur ter hoogte van een in- en uitrit van een tuincentrum. Vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout werd de scooterrijder geschept door een automobilist. De scooterbestuurder kwam hierbij ten val en raakte gewond. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer gecontroleerd en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

De auto en de scooter zijn geborgen. De auto trok ook een aanhangwagen voort. Deze is meegenomen door een andere auto. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Deel dit artikel:

  1. Alweer raak daar. Tijdens openingstijden van de Tuinland en GAMMA loopt elke gebruiker van het fietspad twee keer een reële kans om aangereden te worden, terwijl ze voorrang hebben. Ook persoonlijk meerdere keren met de fiets bijna aangereden op dat stuk.
    Gemeente en die bedrijven mogen nu de boel daar wel eens structureel verbeteren kwam veiligheid.

  2. Jammer genoeg gaat het niet goed met de scooter rijder ligt nog in de ziekenhuis met veel pijn heel veel sterkte voor de familie en schooter bestuurder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *