Politie zoekt informatie rond overval supermarkt Beijum

De politie vraagt hulp bij het vinden van de gemaskerde man die op 30 januari rond 22.00 uur een gewapende overval heeft gepleegd op een supermarkt aan de Stoepemaheerd in Beijum.

Hij zette een groot mes op de keel van een medewerkster van de slijterij en nam haar via de personeelsgang mee naar de supermarkt. Daar dwong hij een tweede personeelslid mee te gaan naar de kluisruimte. Vervolgens haalde de overvaller een vuurwapen tevoorschijn, waarna de medewerkers het geld uit de kluis moesten afgeven. Daarop rende hij de supermarkt uit en vluchtte weg op een fiets. Van hem ontbreekt ieder spoor.

De overvaller was gekleed in een lichtblauw glimmend jack, een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Op zijn hoofd droeg hij een zwarte capuchon met daaronder een oranjekleurige klep. Om zijn schouder droeg hij een zwarte tas. Zijn fiets was grijs/groen van kleur, met een opvallend groot wit gedeelte op het achterspatbord.

De politie wil graag dat mensen die informatie hebben rond de zaak, contact opnemen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *