Overval supermarkt Beijum dinsdagavond bij Opsporing Verzocht

nieuws
Foto: Politie.nl

Het NPO-porgramma ‘Opsporing Verzocht’ besteed dinsdagavond aandacht aan de gewapende overval die 30 januari jl. plaatsvond bij de Albert Heijn aan de Stoepemaheerd in Beijum.

Op de bewust woensdagavond, net voor sluitingstijd, kwam de overvaller de slijterij van de supermarkt binnen. De overvaller, getooid in een masker met de afbeelding van een oude man, zette bij deze overval een groot mes op de keel van een medewerkster van de supermarkt. Samen met een andere medewerker van de winkel moest ze de kluis openmaken. Nadat de overvaller het geld had gepakt rende hij de supermarkt uit en vluchtte weg op een fiets.

De overvaller was gekleed in een licht blauw, glimmend, jack, een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Op zijn hoofd droeg hij een zwarte capuchon met hieronder een oranje kleurige klep. Voor zijn gezicht droeg hij een masker met de afbeelding van een oude man met grote snor. Om zijn schouder droeg hij een zwarte tas. De overvaller maakte gebruik van een grijs/groene fiets met een opvallend groot wit gedeelte op het achterspatbord.

Mocht u informatie hebben die kan helpen in het opsporingsonderzoek, neemt u dan contact met op met de politie via

  • Politie Noord-Nederland – 0900 – 8844
  • Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000
  • Team Criminele Inlichtingen, 079 – 3458 999
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *