Nog twee dagen geen treinen naar Assen, Veendam en Weener

nieuws
Foto: Andor Heij

Er rijden de komende twee dagen nog steeds geen treinen tussen Groningen en Assen en Groningen en Veendam/Weener. Dit in verband met de sloop van het viaduct aan de Esperantokruising die over het spoor loopt.

Woensdagochtend moet het treinverkeer naar Veendam, Duitsland en Zwolle weer van start gaan. Omdat de sloop van het viaduct in de zuidelijke ringweg voorspoedig verloopt wordt er geen vertraging verwacht.

Vanaf woensdag tot en met zondag rijden er geen treinen, maar bussen tussen Buitenpost en Leeuwarden. Bij Hardegarijp wordt een tunnel onder het spoor ingeschoven. De treinen tussen Groningen en Buitenpost rijden met een aangepaste dienstregeling.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *