LaRon Dendy na anderhalve maand al weer weg bij Donar

sport
Foto: Laron Dendy

LaRon Dendy gaat per direct weg bij de eerste selectie van Donar. Dat maakte de club vrijdagmiddag bekend. De Amerikaan speelde pas anderhalve maand bij de Groningse basketbalclub, hij kwam eind december over van Juventus Utena uit Litouwen.

Volgens Donar speelt de 17-jarige Rienk Mast boven verwachting goed op de ‘power-forward’ positie en valt Dendy daardoor buiten het team. Er wordt volgens de club geen nieuwe speler aangetrokken om de 30-jarige Amerikaanse ‘power forward’ te vervangen, hoewel Dendy zelf overkwam om Jobi Wall te vervangen. Hij speelde 11 wedstrijden voor de Groningse club.

Het afgelopen seizoen bij Juventus Utena scoorde de 2.06 meter lange Dendy gemiddeld 13.1 punten en 5 rebounds per wedstrijd.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *