Kinderen aan de slag met techniek en wetenschap

Het Groninger Forum aan het Hereplein werd donderdag omgetoverd tot een technisch speelparadijs voor kinderen. Daar werd de SKSG Discovery Kids gehouden door Stichting Kinderopvang Stad Groningen.

Kinderen van vier jaar en ouder konden aan de slag in het proefjeslab, knutselen en ze konden workshops volgen met allerlei verschillende soorten robots. In de ochtend waren de kinderen van vier tot zeven jaar aan de beurt. Daarna was er ruimte voor de kinderen van zeven jaar en ouder.

Het evenement is tot stand gekomen door een jarenlange samenwerking tussen het SKSG en het Groninger Forum. Het doel ervan is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met techniek en wetenschap.De organisatie kijkt terug op een bijzondere dag.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *