JOVD: Studenten de klos door beleid nieuw college

nieuws

De kamernood onder studenten blijft door het beleid van het nieuwe college van B&W onverminderd hoog. Dat zegt de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD.

Volgens de JOVD heeft het nieuwe linkse college in de stad geen bouwambities. Daarnaast zou de Onroerend Zaak Belasting, die tien procent omhoog gaat, door de eigenaren aan de huurders doorberekend worden. Daardoor worden kamers onbetaalbaar, aldus de JOVD.

De jonge liberalen maken zich ook zorgen over de financiën van de gemeente zelf. Er wordt te veel geld uitgegeven, waardoor de gemeentelijke reserves aangetast worden.

Deel dit artikel:

  1. De woningnood onder de normale burgers blijft onevenredig groot door het opofferen van oa sociale woningen aan het ombouwen tot studentenkamers/ studios.
    Daarnaast word het woon- en leefgenot ernstig geschaad door teveel studenten in woonwijken!

  2. JOVD het puberende zoontje van de partij met veruit de meeste corrupte politici genaamd de VVD. En dat is gewoon een feit wat keurig na te lezen is.

    VVD heeft in de stad gelukkig helemaal niets meer te zeggen en dat is al een zegen voor Groningen.

  3. Er worden op dit moment drie grote projecten gebouwd en er staan nog drie andere op stapel. Verder worden de oude flats in Selwerd vernieuwd, maar de JOVD vind het allemaal niet genoeg? Ze roepen maar wat. De OZB stijging kom neer op een paar tientjes per jaar, wat wanneer doorberekend ook nog over alle kamerbewoners wordt verdeeld. Dat is slechts een zeer marginale huurverhoging. Back to school JOVD! (O wacht…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *