Geen noemenswaardige problemen bij vrijwel treinloze dagen

nieuws

De eerste dag van de deels treinloze periode in Groningen, die tot en met dinsdag duurt, verloopt soepel.

Er rijden geen treinen, maar bussen in de richtingen Hoogeveen, Weener en Veendam, vanwege diverse werkzaamheden op en rond het spoor. Een rijbaan van de Stationsweg is vanwege de bussen afgesloten. Bij het station zijn looprichtingen aangegeven naar de bussen. Ook zijn er stewards aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Vanaf maandag wordt het treinverkeer tussen Assen en Hoogeveen weer opgestart en rijden de bussen tot Assen. Woensdag is het hele treinverkeer op het traject Groningen – Zwolle weer normaal.

Reizigers die naar Leeuwarden gaan hebben vanaf woensdag een extra reistijd. Tussen Buitenpost en Leeuwarden rijden bussen vanwege werkzaamheden aan het spoor. De treintijden tussen Groningen en Buitenpost zijn aangepast. Dat duurt tot en met zondag.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *