FC Groningen vol twijfelgevallen richting Vitesse-thuis

FC Groningen speelt aanstaande zondag een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Trainer Danny Buijs heeft nog behoorlijk wat twijfelgevallen in zijn selectie.

Zo zijn Mimoun Mahi en Amir Absalem ziek. Het is dan ook onduidelijk of de twee spelers zondag alweer fit genoeg zijn om te spelen. Deyo Zeefuik en Samir Memisevic hebben lichte blessures, waaraan is niet duidelijk. Ritsu Doan keerde donderdag terug uit Japan van de Azië Cup. Zaterdag wordt bekeken of de Japanner fit genoeg is en niet te veel last heeft van een jetlag. “Één ding is zeker, ze zullen niet allemaal aan de aftrap beginnen”, is Danny Buijs duidelijk, “maar een fitte Doan speelt altijd.”

Ook bij Vitesse missen een aantal spelers. Alexander Büttner en oud-Groningenspeler Bryan Linssen zijn niet van de partij. Voor Thomas Bruns is de wedstrijd tegen Vitesse een weerzien met de club die hem aan Groningen verhuurt. De middenvelder laat weten geen wraakgevoelens te hebben richting Vitesse, en hij heeft zin om zijn oud-ploeggenoten weer te zien.

Voor de wedstrijd zal er een minuut geapplaudisseerd worden voor Jurrie Koolhof. De oud-speler en scout van FC Groningen overleed vorige week. Koolhof speelde in het verleden ook voor Vitesse.

De wedstrijd van aanstaande zondag begint om 14.30 uur, er zijn nog kaarten beschikbaar.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *