Alesso hoofdact tijdens Kingsland Groningen

nieuws
Foto: Kingsland

DJ Alesso is tijdens koningsdag 27 april de hoofdact op het Kingsland Festival in Groningen. Dat maakte festivalorganisator 4PM  dinsdagmiddag bekend. Ook Lil Kleine, Ronnie Flex en Broederliefde zullen acte de présence geven.

Hieronder een overzicht van de line-up:

Alesso | Dimitri Vegas & Like Mike | Afrojack | Andrea Oliva “Official” | Bizzey | Brennan Heart | Broederliefde | CamelPhat | D-Block & S-te-Fan | Frequencerz | Headhunterz | Jonas Blue | Kris Kross Amsterdam | Lil Kleine | MAAN | Nicky Romero | Ronnie Flex | Sunnery James & Ryan Marciano | Timmy Trumpet | Vini Vici | W&W | Yellow Claw + MANY MANY MORE!

De kaartverkoop voor het festival begint aanstaande donderdag om 12 uur.

Deel dit artikel:

  1. Kijk daar vind ik dus allemaal geen zak aan. Geef mij maar stevige rockmuziek in plaats van zielloze computerellende met geautotunede zang. Fake fake fake fake. Die zeikerige rapmuziek heb ik trouwens ook nooit begrepen.

  2. Allemaal flut dj’s dat voornamelijk kinder house vanaf een usb stick afspelen in een pre mix, alleen nog een beetje aan de filters en eq draaien en de handjes in de lucht. Een ware DJ zou zich doodschamen als hij/zij zo zouden moeten optreden, de meeste ‘echte’ dj’s hebben de ‘dj’ voor hun naam al weggehaald aangezien ze niet geassocieerd willen worden met die commerciële éénheidsworsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *