Zoekactie naar vermiste man uit Haren

Verschillende vrijwilligers hebben afgelopen weekend gezocht naar de vermiste Rob Huter uit Haren. De 72-jarige man wordt al ruim twee weken vermist.

Volgens Haren De Krant hebben afgelopen zaterdag en zondag speur- en zoekhonden gezocht. Honden van Rescue Dogs werden ingezet in de Onnerpolder rond de Osdijk. Signi Zoekhonden waren onder andere actief bij de Hoge Hereweg in Glimmen. Daar werd door de honden een spoor waargenomen maar het is onbekend of het om een nieuw of oud spoor ging. Vrijdag werd er al met drones gezocht langs de oevers van het Zuidlaardermeer. Tot nu toe is met alle acties de man nog niet gevonden.

Huter verdween zaterdag 29 december. Rond 09.45 uur vertrok hij op een donkerrode damesfiets van het merk Batavus. De fiets heeft zwart/grijze fietstassen. Volgens zijn vrouw zou hij in het dorp gaan kijken naar een nieuwe fiets omdat recent één van hun fietsen gestolen was. Rond 10.00 uur bracht hij een bezoek aan een supermarkt aan de Kerkstraat in Haren maar daarna ontbreekt ieder spoor.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *