Vrouw overvallen op Fongersplaats: drie daders voortvluchtig

112

Een vrouw is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een overval. Het incident vond plaats op de Fongersplaats in de Herewegbuurt.

De overval vond plaats rond 18.00 uur. Drie mannen bedreigden een vrouw en gingen er daarna vandoor in de richting van de Anna Paulownastraat. Het is onbekend of zij iets buit hebben gemaakt. Politieagenten startten direct een zoekactie in de wijk en riepen daarbij ook de hulp van de Stadjers in door middel van een Burgernetactie.

Signalement
Het gaat om drie mannen die allen rond de 1.70 meter lang zijn en ongeveer 25 jaar oud zijn. Het trio droeg donkere kleding waarbij één persoon een regenjack aan had met oranje tinten. Een ander droeg rode gebreide handschoenen. Het drietal was daarnaast in bezit van een oranje Honig-tas. Burgernetactie-deelnemers werd nadrukkelijk gevraagd om bij aantreffen van de verdachten zelf geen actie te ondernemen maar om direct de politie te bellen. De Burgernetactie is inmiddels afgesloten maar de daders zijn nog voortvluchtig.

De Technische Recherche heeft op de Fongersplaats onderzoek verricht. Hoe het met het slachtoffer gaat is onbekend.

Deel dit artikel:

  1. Dit moeten wel ongelooflijke kansloze sukkels zijn die dit op hun geweten hebben, het zijn slechts tijdelijk pionnetjes op het bord van vrij leven.
    Vroeg of laat zullen ze gepakt worden want dat worden deze lafhartige sukkeltjes altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *