Sloop doosconstructie onder Ringweg gaat maandag verder

nieuws
Foto: Aanpak Ring Zuid

Combinatie Herepoort gaat aanstaande maandag verder met de sloop van de doosconstructie en het herstellen van de Ringweg ter hoogte van de Verlengde Meeuwerderweg. De werkzaamheden leveren mogelijk geluids- en trillingsoverlast op.

Combinatie Herepoort zal op werkdagen, in de nacht, de weg herstellen. Het sloopwerk gebeurt overdag en kan hinder opleveren in de vorm van geluid en trillingen. Het gat dat overblijft na het slopen van de doosconstructie wordt vervolgens in de nacht met zand aangevuld. Ook wordt het wegdek dan opnieuw geasfalteerd. Deze werkzaamheden worden binnen de geluidsschermen uitgevoerd, maar ook deze werkzaamheden kunnen geluidshinder en trillingen opleveren.

De werkzaamheden aan de doosconstructie duren nog tot vrijdag 25 januari.

Deel dit artikel: