Politie, NS en ProRail pakken overlast aan tussen Groningen en Beilen

nieuws
Foto: Politie.nl

Afgelopen week hebben de politie, de NS en ProRail extra controles uitgevoerd op het treintraject tussen Groningen en Beilen. Op dit traject komen relatief veel meldingen binnen over overlast in de trein en op stations.

De politie stond tijdens deze controles de conducteurs van de NS bij met agenten in burger. Ook waren er medewerkers van ProRail actief tijdens controles bij spoorwegovergangen op dit traject.

Volgens de samenwerkende partners is er zes keer bekeurd voor zwartrijden en drie keer voor fout parkeren, werden er twee rijbewijzen ingevoerd en werden dertig fout geparkeerde fietsen gemarkeerd met een waarschuwing.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *