Maandag mogelijk geluidsoverlast bij Brailleweg door heiwerkzaamheden

nieuws

Aanstaande maandag gaat Combinatie Herepoort heien langs de A28, ter hoogte van de Brailleweg. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen 15.00 tot 22.00 uur en gaan mogelijk geluidsoverlast opleveren in de omgeving.

Het heien is nodig voor het plaatsen van een nieuwe draagconstructie voor verkeersborden boven de A28. Als de heiwerkzaamheden om 22.00 nog niet zijn afgerond, is een uitloop mogelijk tot uiterlijk 00.00 uur. Mocht er maandag door onvoorziene omstandigheden niet geheid kunnen worden, dan worden de werkzaamheden verplaatst naar dinsdag 29 januari. Mensen die last hebben van het geluid, kunnen gratis oordopjes afhalen bij informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid.

Deze werkzaamheden worden gedaan ter voorbereiding op het in gebruik nemen van tijdelijke zuidbaan. Voor de vervolgwerkzaamheden wordt de A28-afrit Groningen-Centrum op maandagavond vanaf 22.00 uur tot 6.00 uur de volgende ochtend afgesloten voor verkeer vanuit de richting Assen.

Deel dit artikel:

  1. Gratis oordopjes bij HET FIASCOHE.
    Zouden de troubles bij de aanleg van de weg mede het gevolg zijn van de kosten voor deze niet begrote post ?

  2. RWS koopt aannemer om om toch maar door te gaan om geen gezichts verlies te lijden.
    De Provincie die volgens het bestek voor onderdelen schriftelijk toestemming moet geven weet nergens iets van af.

    De betaler wordt voor fait complits gesteld en heeft niets meer te vertellen.

    Staten blokkeer de betalingen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *