Maandag mogelijk geluidsoverlast bij Brailleweg door heiwerkzaamheden

nieuws

Aanstaande maandag gaat Combinatie Herepoort heien langs de A28, ter hoogte van de Brailleweg. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen 15.00 tot 22.00 uur en gaan mogelijk geluidsoverlast opleveren in de omgeving.

Het heien is nodig voor het plaatsen van een nieuwe draagconstructie voor verkeersborden boven de A28. Als de heiwerkzaamheden om 22.00 nog niet zijn afgerond, is een uitloop mogelijk tot uiterlijk 00.00 uur. Mocht er maandag door onvoorziene omstandigheden niet geheid kunnen worden, dan worden de werkzaamheden verplaatst naar dinsdag 29 januari. Mensen die last hebben van het geluid, kunnen gratis oordopjes afhalen bij informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid.

Deze werkzaamheden worden gedaan ter voorbereiding op het in gebruik nemen van tijdelijke zuidbaan. Voor de vervolgwerkzaamheden wordt de A28-afrit Groningen-Centrum op maandagavond vanaf 22.00 uur tot 6.00 uur de volgende ochtend afgesloten voor verkeer vanuit de richting Assen.