Handbalsters V en S lijden elfde competitienederlaag van seizoen

sport
Foto: flickr.com/photos/rka/

De handbalsters van V en S hebben zaterdagavond in de hoofdklasse A de elfde nederlaag  van het seizoen geleden. De Groningers verloren in Hengelo met 30-22 van Olympia Hengelo. V en S staat op dit moment nog op de negende plaats, maar kan dit weekend nog afzakken naar plek tien of elf.

In de vijftien gespeelde wedstrijden wonnen de Stadjers vier duels en pakte daarmee acht punten. Hurry Up en E&O dames 2 zijn met eveneens acht punten de nummers tien en elf, maar komen zondag nog in actie tegen Borger en BWO. Borger is de hekkensluiter met twee punten uit acht duels en BWO staat vijfde.

In de hoofdklasse A degradeert alleen de nummer twaalf rechtstreeks en de nummer elf kan via de nacompetitie lijfsbehoud afdwingen.

 

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *