Grote hoeveelheid Zwitsal-producten in schuur stelt politie voor raadsel

112

Een grote hoeveelheid Zwitsal-producten in een schuur heeft de politie in de stad voor een raadsel gesteld. De politie heeft de hulp van het publiek ingeroepen om te achterhalen waar de spullen vandaan komen.

Politieagenten waren woensdag op onderzoek uit in de wijk Paddepoel. In een schuurtje werden een gestolen fiets, een scooter en dus een grote hoeveelheid Zwitsal-producten aangetroffen. De fiets heeft men inmiddels terug kunnen bezorgen bij de rechtmatige eigenaar, naar de scooter wordt onderzoek gedaan. “En nu willen we graag weten waar de Zwitsal-producten vandaan komen”, schrijft de politie op haar Facebook-pagina.

De oproep richt zich in eerste instantie op winkeliers in de stad. “Als er de laatste tijd hoeveelheden zijn verdwenen uit de winkel, dan willen we graag dat u contact opneemt.” Dit kan telefonisch via het nummer 0900 88 44 of door een bezoek te brengen aan de politiebureau’s aan de Korreweg of Parkallee.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *