Gelijkspel FC Groningen tegen MSV Duisburg

sport
Foto: fcgroningen.nl

FC Groningen heeft vrijdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen MSV Duisburg. De wedstrijd werd gespeeld op het trainingscomplex van de Duitse club.

FC Groningen was voor rust beter tegen de nummer 16 van de tweede Bundesliga, maar gescoord werd er niet.

Na de pauze schoot Ajdin Hrustic namens FC Groningen op de paal. Na een overtreding van Mike te Wierik mikte Engin in de 55e minuut een strafschop voor Duisburg raak: 1-0. Remco Balk maakte na 75 minuten op aangeven van Deyovaisio Zeefuik de gelijkmaker. FC Groningen wisselde na de pauze veelvuldig.

FC Groningen: Hoekstra; Zeefuik, Te Wierik (Van der Kaap, 83), Chabot (Van de Looi, 68), Handwerker (Absalem, 68), Bel Hassani (Hrustic, 46), Bruns (Reis, 68), Memisevic (Kramer, 83), Warmerdam, Mahi (Mendes Moreira ,46, Balk, 65), Sierhuis (Breij 70).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *