Auto vliegt uit de bocht op Ringweg: bestuurder aangehouden

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk vrijdagavond op de N46, de Oostelijke Ringweg, is een auto uit de bocht gevlogen. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 20.45 uur op de toerit bij Beijum. “De bestuurder van een donkergekleurde auto kwam vanaf Kardinge en wilde bij Beijum er af”, vertelt incidentfotograaf Rick ten Cate die ter plaatse is. “Bij de afrit is de bestuurder uit de bocht gevlogen en aan de andere kant van de heuvel, op de toerit, terecht gekomen.” Politieagenten hebben de bestuurder onderworpen aan een blaastest. Daaruit bleek dat hij teveel had gedronken waarop de automobilist werd meegenomen naar het politiebureau. Op het bureau zal hij nogmaals moeten blazen waar met nauwkeurige apparatuur het precieze alcoholpromillage kan worden afgelezen.

De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf weggesleept. Tijdens deze bergingswerkzaamheden was de toerit voor het overige verkeer afgesloten.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *