VV Groningen onderuit tegen Winsum

sport
Foto Andor Heij: VV Groningen - Winsum

VV Groningen verloor zaterdagmiddag op een koud sportpark het Noorden met 3-2 van Winsum, de nummer twee in de eerste klasse E. VVG speelde een groot deel van de tweede helft met tien man, vanwege een blessure na drie wissels.

VVG kwam al na twee minuten op voorsprong door een kopbal van Giovanni Salvo op aangeven van. Davy Wilkens. Winsum was daarna de betere ploeg zonder dat de gasten veel kansen kregen. Toch wist Rogier Krohne na een corner de 1-1 binnen te koppen.

Een minuut na rust vloerde VVG doelman Feike Spoor een tegenstander en Krohne zette Winsum vanaf elf meter op voorsprong. Halverwege de tweede helft schoot Krohne op de lat en de rebound werd door Reinder Haaksema verzilverd. In de laatste minuut maakte de 46-jarige Jacky Venema het nog even spannend: 2-3.

Met doelman Spoor voorin werd VVG tijdens twee corners nog gevaarlijk en claimde ook nog een strafschop wegens vermeend hands bij Winsum. De scheidsrechter wuifde dat echter weg. VVG gaat als achtste de winterstop in met veertien punten uit twaalf wedstrijden.

Foto Andor Heij: VV Groningen – Winsum
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *