Twee gewonden bij verkeersongeluk in Hoogkerk

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk maandagmiddag op de Groningerweg, tussen Hoogkerk en Peizermade zijn twee mensen gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 14.40 uur. Nabij Peizermade botsten twee auto’s op elkaar. “Het lijkt er op dat de grijze auto van een oprit kwam”, vertelt incidentfotograaf Rick ten Cate. “Door nog onbekende oorzaak ontstond een botsing met een donkerblauw auto.” Behalve de politie kwamen ook twee ambulances en de Rapid Responder ter plaatse. In beide voertuigen zaten vier inzittenden, waaronder een kind. Alle vier zijn door medisch personeel gecontroleerd. Twee van hen raakten dusdanig gewond dat ze met een ambulance zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het kind kreeg uit handen van een politieagente een teddybeer. Deze zogenaamde Goodbears bevinden zich standaard op de wagens van de verschillende hulpdiensten en zijn bedoeld om kinderen te troosten na een heftige ervaring.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Door het ongeluk ontstond er een file. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: