Smeekbede aan Arjen Robben om voor FC Groningen te spelen

“Arjen volg je hart”. Onder dat motto proberen supporters en sponsoren van FC Groningen Arjen Robben over te halen om volgend seizoen weer bij FC Groningen te spelen.

De in Bedum geboren Robben begon zijn profcarrière bij FC Groningen. Hij debuteerde in december 2000. Robben ging daarna naar PSV en schopte het tot international. Hij droeg 96 keer het oranje shirt.

Hij speelt al bijna tien jaar bij Bayern München, maar heeft aangekondigd dat hij na dit seizoen vertrekt. De fans hopen dat de inmiddels 34-jarige Robben besluit om nog een seizoen het groen wit van FC Groningen aan te trekken.

Op de sociale media is het bericht van de supporters inmiddels zeer veel gedeeld.

Deel dit artikel:

 1. Zou geweldig zijn, maar Robben moet helemaal niets. Dus ook niet zijn hart volgen. Gebiedende wijs werkt averechts bij Arjen en zijn vader.

  (Feest zal het wel zijn in huize VSH als Robben naar de FC komt. Vanwege Robben in ons shirt op zich, maar ook vanwege de boost die het de club op allerlei vlakken gaat geven).

 2. Robben moet het zichzelf niet aandoen om van Bayern München naar FCG te gaan. Bij een zwak team kan hij ook niets voor elkaar krijgen en zal de frustratie hoog oplopen. Hij kan best nog een jaar lekker meedoen in een Arabische competitie of in China. Nog een jaar flink verdienen en dan een baantje in de luwte bij de FC. Vervolgens kan hij altijd nog doorgroeien naar een prominentere functie.

 3. Wat een sneue vertoning. De FC is een zinkend schip. De FC is de Eelde Airport in voetballand. Het kan misschien nog wel tien jaar duren en het zal nog vele miljoenen aan publiek geld kosten, maar dan is het (net als Veendam) over en uit. Waarom in vredesnaam zou Arjen terug moeten en willen komen? Denkt iemand serieus dat één enkele speler de FC er bovenop kan helpen? Flauwekul!

 4. Ga lekker hopen op terugkeer Robben
  Maar ik zie een rentree niet zitten
  Wie zal dan het kapitaal gaan dokken
  Wat nodig is om Arjen te strikken.

  Maar de Gemeente zal hier geen euro uitgeven
  HET MONSTRUM vergt een grotere investering
  Maar als gedrocht overkomt als een bak stenen
  En Arjen Robben de stad voorziet van uitstraling.

 5. Smeekbeden in de richting van Arjen Robben?
  Het riekt naar persoonsverheerlijking.
  Het moet niet zo zijn dat je zo ongeveer door de knieën gaat voor Robben.

 6. Smeekbeden in de richting van Arjen Robben?
  Het riekt naar persoonsverheerlijking.
  Het moet niet zo zijn dat je zo ongeveer door de knieën gaat om Robben terug te halen.
  Beetje ongezond lijkt me.
  Hij moet zelf graag willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *