Sjouwen met zware kerstboodschappen verleden tijd

nieuws
foto: Rick van der Velde

Wie geen zin heeft om met zware kerstboodschappen te slepen, of dat niet kan is er bij drie winkelcentra in het zuiden van de stad een oplossing gevonden.

De komende drie zaterdagen worden bewoners in het zuiden met een taxibusje van huis gehaald en gebracht en de boodschappen worden met fietskoeriers thuis afgeleverd.

De winkelcentra die mee doen zijn Helpman, Overwinningsplein en Van Lenneplaan.

Deel dit artikel:

 1. Je kunt natuurlijk nog veel gemakkelijker je boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen. Dat is heel wat gemakkelijker dan het gezoek in een supermarkt en tijd te verkwisten in lange rijen.

  1. Alles goed met Jack?

   Maar idd, je kan tegenwoordig ook bij diverse supermarkten online bestellen en het bij je thuis laten bezorgen. Ik weet niet of alle supermarkten van allerlei ketens in de regio Groningen al meedoen. Maar Appie sowieso.

   1. Door Appie je boodschappen laten bezorgen ?
    Moet je wel 300 euro per maand betalen.
    Veel dingen zijn slechts een week houdbaar,
    en je moet voor minimaal 75 euro bestellen.
    Dus: 4x € 75,00 is € 300,00….
    Beetje erge duur, vind je niet ?
    Of je moet voor 75 euro bestellen, en na verloop
    van tijd bedorven voer eten….

   2. Je hoeft ook niet elke week te bestellen. 1 of 2x per mnd, veelal diepvriesproducten en flessengoed. Zelf maak ik er ook gebruik van. Omdat het voor mij ook zo langzamerhand een sleur begon te worden in de supermarkt. Iets met leeftijd! Met name wegens de enorme drukte in de gangpaden en voor de kassa’s van tegenwoordig. Bovendien heeft de Appie ook nog extra online-aanbiedingen bij bezorging.

   3. En bij de aanschaf van bepaalde actieproducten betaal je geen bezorgkosten.
    Ik vind het ideaal.
    Het wordt bezorgd tot in huis, scheelt een hoop gesleep, gezoek en gewacht in supermarkten. Geen gedoe met reistijd of parkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *