Categorieën: Nieuws

Onrustig in Hoogkerk

Donderdagavond moest de Brandweer voor de zesde keer deze week uitrukken naar het ‘beruchte’ kruispunt op de Zuiderweg in Hoogkerk. 

Volgens Gronings Nieuws maakte een grote groep jongeren opnieuw een ‘vreugdevuur’ op het kruispunt. In verband met de verkeersveiligheid kwamen de hulpdiensten ter plaatse.

Ook de politie was met meerdere mensen aanwezig om de veiligheid van de brandweerlieden te waarborgen.

Menno van Duinen

Bekijk reacties

  • Wordt alleen nog maar onrustiger nu er vandaag 4 dagen voor nieuwjaar al begonnen is met de verkoop van dat tyfusvuurwerk, dus vier dagen straatterreur.

  • Tja, dit zijn wel specimens van het hier veelbejubelde 'oervolk'. Ook een kwestie van 'wen er maar aan'.

  • Vuurwerk zorgt altijd voor een hoop onrust en gedoe. Uiteindelijk zal deze rare 'traditie' verdwijnen en dat is maar goed ook.
    Een hele opluchting voor veel mensen en zeker de (huis)dieren.

  • De ouders voeden de zwakbegaafde kinderen uit de suikerbuurt niet op. Jammer dat dit soort mensen zich dan ook voortplanten. Intimideren, treiteren, terreur en de buurt durft niet op te treden tegen dit schorem. Zo zonde.

  • Volgens mij wat jullie tuig noemen komt NIET eens uit Hoogkerk want de meeste die hier de boel op stelten zetten komen hier niet eens vandaan. Die komen uit vinkhuizen en omstreken weg. Dus oordeel niet ;)

    • De Hoogkerkers die ik heb gekend, waren prima in staat om een wat rellende snotneuzen uit Vinkhuizen aan te pakken. Volgens mij is dit gewoon een debiele "traditie" in een buurt van Hoogkerk.

      Onrust op de Verlengde Hereweg en in Hoogkerk? Dat is van decennia terug. Eerste bestaat niet meer. Laatste is geëvolueerd tot volstrekt kansloos paupergedrag. Kan me er niets bij voorstellen dat je een brandweerman of ambulancemedewerker belaagt. Als je dat "presteert" moet je je recht tot voortplanting verliezen.

  • Wanneer pakken ze deze raddraaiers eens op? Hoe moeilijk kan het zijn om deze debielen op te pakken en in de gevangenis te zetten? Deze mensen zet je gewoon vast tot een maand na de jaarwisseling. Punt!

  • he vhs ik zal wel heel graag eens even met jou willen spreken . jij kraamt echt onzin uit . denk dat jij weer zon relnicht bent die achter de computer alles aan het opstoken is . groeten riccardo hoving

Recente berichten

Zaanbrug heeft kuren, bussen slaan haltes over

De Zaanbrug stond vrijdagmiddag opnieuw enige tijd in storing. Het brugdek bleef omhoog staan en…

10 minuten geleden

Badeendjes ‘racen’ naar de finish in de Papiermolen, voor de vrijheid en voor de kas van het Bevrijdingsfestival

Het Bevrijdingsfestival Groningen liet vrijdagmiddag 6.000 badeendjes te water in de Papiermolen. De ‘Badeendenrace voor…

39 minuten geleden

Oranje plantenbakken verwijderd van het Damsterplein

De oranje plantenbakken op het Damsterplein waren veelal kapot en het groen in de bakken…

1 uur geleden

Stadjer (31) moet twee jaar in het cachot voor drugshandel

Een 31-jarige Stadjer kreeg vrijdag twee jaar cel opgelegd door de rechtbank, voor jarenlange handel…

2 uur geleden

Herdenking Joodse slachtoffers Tweede Wereldoorlog bij monument aan Hereweg

Afgevaardigden van de joodse gemeenschap in Groningen hielden vrijdagmiddag voor de 35e keer een herdenking…

3 uur geleden

Nieuwbouwproject Molenkampsteeg Haren feestelijk van start

Het nieuwbouwproject aan de Molenkampsteeg in Haren is donderdag feestelijk van start gegaan. Woningcorporatie Woonborg…

4 uur geleden